МЕХАНА - РЕСТОРАНТ

banner imagebanner image
Vrahakia
Хотел, Механа - ресторант Сарти Халкидики

 


 

Нашата механа "Vrahakia", намиращи се в Сарти, недалеч от нашия хотел само на няколко метра и обещания за всеки посетител едно уникално преживяване за хранене. Той е близо до вас, тъй като 1981 г. и предлага на местните жители и туристите широк спектър от прясна риба и други уникални ястия.

В нашата механа меню включва предястия, салати, морски дарове, печено, яхнии и паста от време, както и богата колекция от вина, безалкохолни напитки и бира, които перфектно ще съпровождат хранене.

Всички ястия се правят с любов, всеотдайност, винаги с помощта на най-добрите и най-добрите съставки, за да бъдат сигурни за качеството, което предлагаме.

В красива местност на брега на морето, можете да се насладите на храната със семейството или с приятели. Гостоприемно място с прекрасна панорамна гледка, в очакване на вас и вашето пътуване в безкрайни гръцки аромати чар,

Нашият опитен персонал е на ваше разположение и винаги се грижи да не пропуснете нещо.

Насладете се на любовта и уютна топлина са основните съставки на нашата кухня. Храна, приготвена с морски дарове и време да отговарят на всички вкусове.

 


 

снимки

 

още снимки

Механата работи ежедневно и чакате да ви предложим пресни рибни и месни ястия, които могат да бъдат изключително придружават с любимата си вино.