условия

banner imagebanner image

Vrahakia

Хотел, Механа - ресторант Sarti Chalkidiki


 

Нашият хотел "Vrahakia", която е базирана в Сарти в Халкидики предлага много години на туристи комфортен престой, изпълнен с уникални и красиви моменти в красивия полуостров Ситония.

Тя се състои от 15 двойни и тройни стаи и апартаменти предлагат всички съвременни удобства за да се гарантира една прекрасна и релаксираща атмосфера във всеки посетител.

Всички стаи на хотела са направени с грижа и са предназначени да дават на посетителите усещането за спокойствие и релакс чрез прост и функционален интериор. Те имат климатик, телевизор, санитарен възел, хладилник, готварска печка, кухненски прибори и тераса, където благоговението на оглед и почитта, простираща се пред вас величие на Атон.

Хотелът разполага с паркинг, детска площадка и барбекю - барбекю, което може да се използва на всички наши гости на хотела.

След изморителен ден, спокойната атмосфера на хотела създава идеални условия за съживяване и да прекарате незабравима ваканция.

Само на няколко метра от хотела е нашата бар на плажа "Ostria", където можете да се отпуснете, да плувате и да се насладите студена напитка, кафе, закуски или коктейли, лежи на шезлонгите.

 

снимки

 

още снимки


Нашият екип, винаги са приятни и са готови да отговарят на вашите желания, Ви очаква за един незабравим престой, което те кара да мечтаеш за престоя си в Сарти с най-добрите и най-гостоприемния начин.

Компас с несравним топлина на гостоприемство и елегантност в нашия хотел "Vrahakia" на
обещава всеки посетител най-комфортния престой.